Kundernas egna ord

Det är oerhört roligt och spännande att få möta och uppfylla alla de önskemål och behov som mina kunder tar med sig hit.

Angelica visade ett stort engagemang vid skapandet av min logga som jag tycker så fint symboliserar det jag står för och vill bidra med via Sofia’s Mindful Space med ledord som passion, glädje & lekfullhet, mod, nyfikenhet. Hon är lyhörd och tillmötesgående och ser till att kundens behov och önskemål blir tillgodosedda.

Hon är kreativ, professionell och kunnig i sitt yrke och gav det där lilla extra för att kunden ska känna sig trygg i processen och nöjd med slutprodukten.

Sofia Öhrblad

Sofia's Mindful Space

Vårt samarbete med Angelica började i samband med att vi behövde bygga upp en ny hemsida. Vi hade ett ganska pressat schema och ville ha till en förnyelse inom ramarna för vår grafiska profil. Angelica höll ihop hela projektet på ett förträffligt sätt och vi fick ett färdig lösning både bättre och snabbare än vi kunnat hoppas på.

Det är just lyhördheten och möjligheten till öppna och kreativa diskussioner som utmärker Angelicas arbete.

Efter hemsidans färdigställande har vi fortsatt ta hjälp av Angelica med bl a produktion av annonser, kataloger och mtrl till sociala medier. De snabba återkopplingarna, de kreativa idéerna, inspelen, kvaliteterna samt den öppna och ärliga dialogen som leder fram till fina resultat gör att vi kommer att vara kvar som kunder – länge.

Tomas Andreasson

VD, Maskino

Angelica Svanberg är ett stabilt stöd för mig som företagare i allt som rör grafisk formgivning.

Hon har ett mycket bra öga för design och vad som blir snyggt, hållbart och ändamålsenligt i slutet – det har lönat sig på många sätt genom åren att anlita hennes byrå. Angelica har även stort professionellt nätverk inom branschen, såsom tryckeri, fotografi och texter, vilket gör att det räcker med en kontakt för att hela produktionen skall bli klar.

Fem stjärnor.

Fredrik Norén

N-research AB, Pronofa AB & Marine Taste

I utvecklingen av det nya Tjörnbro Arena har vi haft den stora äran att få ha Angelica som en del av det inhyrda teamet.
Med en otroligt stor portion av ödmjukhet och professionalism har hon alltid åtagit sig alla uppdrag med mycket kreativitet och med en enormt stark leveranssäkerhet.

Helt enkelt en klippa som vi fortsatt kommer jobba med tillsammans framöver.

Anders Nykvist

VD, Tjörnbro Arena

Angelica har varit så fin att jobba tillsammans med för att utveckla Näringslivscentrums webbsida, portal och nyhetsmail.

Angelica är serviceminded, lyhörd för kundens önskemål och duktig inom sin profession.

 

Ann Bjerden Olsson

Ordförande, NLC Näringslivscentrum Lysekil

Jag är mycket nöjd med Angelica Svanbergs arbete då hon tar ett helhetsansvar och presenterar kostnadseffektiva lösningar, snyggt och stilrent. Det är enkelt att jobba med Angelica då hon har bred erfarenhet och ett stort kontaktnät
Bengt-Olof Gustafsson

VD, Helab Automation & Elinstallationer AB

Vi har haft glädjen att samarbeta med Angelica under flera år i olika projekt för bolagen i koncernen. Angelica har med skicklighet fångat det unika och styrkan i varje företag och lyckats förmedla det så fint i den grafiska utformningen.  Hon är noggrann, ödmjuk och inlyssnande. Det har också underlättat enormt för oss i det fortsatta arbetet att ha en stark grafisk profil att stötta oss mot.
Malin Lindell

Rixöbryggan och Lysekils Marina

Att beställa uppdrag från Angelica känns alltid tryggt, kul och spännande! Angelica genomför sina uppdrag med ett tydligt mål, med högsta kvalité och med nya kreativa idéer. Hon bjuder in mig till dialog och till samarbete i processen mot mål på ett positivt och ödmjukt sätt. Hon har ett mycket behagligt och professionellt förhållningssätt till mig som kund, och det med ett stort hjärta. Jag blir dessutom glad av att anlita Angelica.
Agneta Lindgren

Projektledare Medflyttarservice

Jag kontaktade Angelica för att få hjälp med loggan till mitt nystartade företag. Jag uppskattade att man verkligen fick vara delaktig i projektet, och det var både kul och lärorikt att ”bolla” idéer till olika förslag på logotypen.
Angelica är skicklig, kreativ och lyhörd, och jag kommer utan tvekan att kontakta henne igen till nästa projekt i företaget.
Linn Hasslöw

Hasslöw Of Sweden AB

Jag har arbetat med Angelica i samband med framtagandet av COOP-Väst årsbroschyr. Angelica har samverkat med oss under ett antal år och jag har jobbat med henne under de två senaste årens broschyrer. Materialet tas alltid fram i dialog med oss som beställare och mycket uppskattat är den återkoppling som görs kontinuerligt. Företaget kan vara behjälplig med allt från text, bild till tryck om så önskas då Angelica har kontakter inom dessa områden. Texterna och bilderna upplevs som väl sammanhängande och komponerade på ett förtroendeingivande och språkligt korrekt sätt. Dialogen är kontinuerlig: från start, idédiskussion, genomförandeprocess till färdig produkt.”
Per-Olov Magnusson

Medlemskoordinator/Personal, Coop Väst

Angelica har hjälpt oss med våra annonser både i sociala medier och i tryck under många år och vi kan verkligen rekommendera henne till bästa! Oavsett om du har en egen färdig idé om hur du vill ha din annonsering eller om du behöver hjälp med innehållet så är Angelica ett perfekt bollplank, alltid positiv, snabb, flexibel utöver det vanliga och otroligt proffsig.
Bettina Salesjö

Direktörska Strandflickorna

Att arbeta med Angelica är fantastiskt! Ur otydliga idéer och önskemål samlar hon ihop trådarna och presenterar förslag som sätter bild på orden. Hon har hjälpt till med logga, grafisk profil och hemsida. Jag är jättenöjd och känner mig stolt över företagets grafiska utseende.

Jag rekommenderar gärna Angelica och för mig är det helt naturligt att kontakta henne när det dyker upp nya frågor. Svaren kommer snabbt, jag får ärlig feedback på mina förslag och det känns att hon bryr sig om mig som kund.

Helene Adolfson

Senior Consultant, CEO Suscon

Effektiv. Kreativ. Målinriktad. Noggrann. Pålitlig.
Det är så vi uppfattar Angelica efter att ha samarbetat med henne i en rad olika projekt under flera år. Dessutom är hon väldigt trevlig!
Christina och Ulf

Axelson Information AB

Angelica är skicklig och proffsig i det hon gör, allt från grafisk design till att projektleda de jobb vi gör tillsammans. Hon är väldigt trevlig, enkel att samarbeta med och lyhörd för både kunder och kollegor. Jag har jobbat med reklambyråer i alla olika storlekar, och av resultaten att döma levererar hon en kvalité som man annars hittar bland större byråer. En favoritkollega och i mina ögon ett givet val helt enkelt!
Kentaroo Tryman

Fotograf