Samarbetspartner

Mitt nätverk är stort och mina medarbetare handplockas och anpassas efter uppdragens natur. På det viset skapas en kostnadseffektiv och specialiserad arbetsgrupp. Här är några av de jag gärna jobbar med och som jag varmt rekommenderar:

Marianne Børresen
www.creativegarden.no

AXELSON Information AB
www.axelsoninfo.se

Maj Persson Illustrationer
www.majpersson.se

Fotograf Kentaroo Tryman
www.kentaroo.se

Insign Webbyrå
www.insign.se

Isoletta Foto
www.isoletta.se
Bild av Bengt-Olof Gustafsson, VD Helab Automation & Elinstallationer AB

”Jag är mycket nöjd med Angelica Svanbergs arbete då hon tar ett helhetsansvar och presenterar kostnadseffektiva lösningar, snyggt och stilrent. Det är enkelt att jobba med Angelica då hon har bred erfarenhet och ett stort kontaktnät”

Bengt-Olof Gustafsson, VD Helab Automation & Elinstallationer AB
Bild av Per-Olov Magnusson, Medlemskoordinator/Personal, Coop Väst

”Jag har arbetat med Angelica i samband med framtagandet av COOP-Väst årsbroschyr. Angelica har samverkat med oss under ett antal år och jag har jobbat med henne under de två senaste årens broschyrer. Materialet tas alltid fram i dialog med oss som beställare och mycket uppskattat är den återkoppling som görs kontinuerligt. Företaget kan vara behjälplig med allt från text, bild till tryck om så önskas då Angelica har kontakter inom dessa områden. Texterna och bilderna upplevs som väl sammanhängande och komponerade på ett förtroendeingivande och språkligt korrekt sätt. Dialogen är kontinuerlig: från start, idédiskussion, genomförandeprocess till färdig produkt.”

Per-Olov Magnusson, Medlemskoordinator/Personal, Coop Väst
Bild av Bettina Salesjö, Direktörska Strandflickorna

”Angelica har hjälpt oss med våra annonser både i sociala medier och i tryck under många år och vi kan verkligen rekommendera henne till bästa! Oavsett om du har en egen färdig idé om hur du vill ha din annonsering eller om du behöver hjälp med innehållet så är Angelica ett perfekt bollplank, alltid positiv, snabb, flexibel utöver det vanliga och otroligt proffsig.”

Bettina Salesjö, Direktörska Strandflickorna
Bild av Kentaroo Tryman, Fotograf

”Angelica är skicklig och proffsig i det hon gör, allt från grafisk design till att projektleda de jobb vi gör tillsammans. Hon är väldigt trevlig, enkel att samarbeta med och lyhörd för både kunder och kollegor. Jag har jobbat med reklambyråer i alla olika storlekar, och av resultaten att döma levererar hon en kvalité som man annars hittar bland större byråer. En favoritkollega och i mina ögon ett givet val helt enkelt!”

Kentaroo Tryman, Fotograf
Bild av Agneta Lindgren, Projektledare Medflyttarservice

”Att beställa uppdrag från Angelica känns alltid tryggt, kul och spännande! Angelica genomför sina uppdrag med ett tydligt mål, med högsta kvalité och med nya kreativa idéer. Hon bjuder in mig till dialog och till samarbete i processen mot mål på ett positivt och ödmjukt sätt. Hon har ett mycket behagligt och professionellt förhållningssätt till mig som kund, och det med ett stort hjärta. Jag blir dessutom glad av att anlita Angelica.”

Agneta Lindgren, Projektledare Medflyttarservice
Bild av Christina och Ulf, Axelson Information AB

Effektiv. Kreativ. Målinriktad. Noggrann. Pålitlig.
Det är så vi uppfattar Angelica efter att ha samarbetat med henne i en rad olika projekt under flera år. Dessutom är hon väldigt trevlig!

Christina och Ulf, Axelson Information AB