Angelica Svanberg

Om företaget

Jag heter Angelica Svanberg och arbetar som grafisk formgivare och webdesigner. Jag startade företaget våren 2009 efter många år på reklambyrå. Eftersom jag bor i Lysekil på västkusten blir havet och naturen en viktig inspirationskälla i mitt arbete.

Snyggt och effektivt

Mitt mål är att hjälpa dig och ditt företag att kommunicera effektivt och synas på rätt ställe. Uppdragen varierar stort, allt från det lilla visitkortet till hemsidor och större trycksaker. Stilrent och användarvänligt är mina ledord. Jag är med hela vägen från idé till färdig produkt. Jag är noggrann och det är alltid viktigt att du som kund är nöjd med slutprodukten.

Ensam är inte alltid stark

För att hitta helhetslösningar för dig som kund arbetar jag i nätverk tillsammans med fotografer, copywriter, programmerare, illustratörer och reklambyråer. På det viset skapas en kostnadseffektiv och specialiserad arbetsgrupp. Jag levererar tjänster inom överenskomna tider och till offererade priser.

Är medlem i Svenska Tecknare, en medlemsstyrd organisation för visuella kreatörer, illustration, grafisk design, animation och serier.